Europese Logistieke Vervoerders coöperatie

ELV
Boterdiep 46
3077 AW Rotterdam
Niederlande
+31 10 31 39 944
ELV France SARL
67 Rue de Luxembourg
59777 Euralille
Frankreich
+31 10 31 39 944
Mitglieder-info
Benutzername: Code:
MEDIA
Instagram
Twitter
Facebook
Youtube
AVIS
FR/2021/02374
Arrets de navigation
Canal de la Deule
FR/2021/02365
Simple Information
Lys
FR/2021/02362
Arrets de navigation
Canal du Rhône au Rhin, branche Sud
FR/2021/02360
modifiant l'avis FR/2021/02351
Marne
FR/2021/02357
modifiant l'avis FR/2021/02356
Canal du Rhône au Rhin, branche Sud
FR/2021/02354
Restriction de navigation
Canal d'Aire

ELV

Vrijdag 2 mei

  • gallery thumbnail
Vandaag naar Amsterdam gegaan om daar veevoer te laden voor Haastrecht. Dus we komen rond een uurtje of 1 aan. Omdat we pas 's avonds konden laden, hebben we de machinekamer schoongemaakt en de bilgeboot laten komen. De bilgeboot neemt alle vuile water mee, omdat je dat niet overboord mag pompen. Toen we 's avonds eindelijk de schotel hadden ingesteld, werden we gebeld dat we konden gaan laden vanuit een zeeboot. We waren al binnen 20 minuten vol! Daarna ben ik begonnen met het schip afspuiten totdat het te donker was en ik niks meer zag, dus kan ik morgenochtend weer verder.

Zaterdag 3 mei

  • gallery thumbnail
Vanochtend langs Schiphol gevaren. Je kan vanaf hier bijna de vliegtuigen aanraken! Eenmaal voorbij Schiphol ben ik verder gegaan met het schip afspuiten. Je kan je vandaag wel vermaken op de marifoon, omdat het jacht seizoen weer is begonnen en het mooi weer is, hoor je veel jacht gebruikers hun marifoontje uitproberen bij iedere brug. Later hebben we vastgemaakt, omdat we niet door een sluis heen passen. Alleen met gelijk water kan dat (dan gaan alle deuren tegelijk even open) en dat is vier keer op een dag, waarvan we er al twee overdag hebben gemist en twee buiten bedieningstijd vallen. Dus genoeg tijd om verder te gaan aan mijn werkstuk. 's Avonds kwam Quincy nog langs.

Zondag 4 mei

  • gallery thumbnail
Vandaag lekker uitgeslapen omdat we pas laat in de ochtend door de sluis heen konden. Eenmaal door de sluis wordt er raar gekeken dat er beroepsvaart langs kwam. Iedereen maakt weer foto's en veel fietsers stoppen om een foto te maken. Eenmaal aangekomen op de losplek hebben we de auto van boord gehesen om bij mij thuis te gaan eten!

Maandag 5 mei

's Ochtends vroeg zijn ze begonnen met lossen in de hoop dat ze vanavond klaar zijn. Af en toe het schip verhalen. Tussen de middag heb ik nog geholpen met lossen omdat de losser even een boterhammetje ging eten. Het ging vrij rap, we waren al rond 3 uur leeg. Daarna zijn we verder gaan varen om in Vreeswijk te overnachten. Onderweg weer veel bekijks.

Omdat het vandaag een feestdag was, stopten de bruggen al om 7 uur. Nog gebeld naar de centrale bediening. Maar geen gehoor, omdat we daar om kwart over 7 aankwamen. We lagen nog drie bruggen van Vreeswijk, konden we vastknopen. Omdat we op zo'n idyllisch plekje lagen, zijn we foto's gaan maken van het schip. Iedereen reageert heel positief dat er weer een vrachtschip door Nieuwegein heen vaart. Maar omdat we voor iemands tuin lagen, vond ze het niet leuk dat er een GROOT schip lag. Werden we 's avonds om 9 uur opgebeld door de centrale bediening op de Beatrixsluizen dat de bruggen toch werden opengedaan naar Vreeswijk. Allemaal omdat er 1 mevrouw klaagt. Ieder nadeel heeft weer zijn voordeel, kunnen we morgen uitslapen!

  • gallery thumbnail
  • gallery thumbnail
  • gallery thumbnail
  • gallery thumbnail


Volgende reis >